Tarieven

Hoe komen de tarieven tot stand?

Onze tarieven zijn bepaald op basis van de gemiddelde kosten die gepaard gaan met het verzorgen en voorbereiden van onze kittens voor hun nieuwe thuis. Wij hebben geen winst oogmerk, waardoor elke euro ten goed komt aan de kittens.

De adoptiekosten vertegenwoordigen een uitgebreid zorgpakket dat ervoor zorgt dat elke kitten dat ons verlaat, de best mogelijke start krijgt. Deze kosten omvatten essentiële elementen zoals hoogwaardig voedsel/melk, noodzakelijke vaccinaties, dierenarts controle en medische zorg. Onze prioriteit is het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van elke kitten.

Tarieven

Kitten (poes of kater) tot 12 weken (1x gevaccineerd en gechipt)€ 175,-
Kitten (poes of kater) na 12 weken (2x gevaccineerd en gechipt)€ 195,-
Moederpoes (gevaccineerd, gesteriliseerd en gechipt)€ 125,-

Wat krijg ik precies?

Ieder kitten is minstens één keer gevaccineerd en voor een controle bij een dierarts geweest. Als in uitzonderlijke gevallen door de dierenarts iets wordt geconstateerd wordt dit altijd met de adoptant gedeeld en besproken. Moederpoezen zijn altijd gesteriliseerd. Verder zijn alle katten gevaccineerd, volgens schema ontwormd, gechipt, geregistreerd en worden ze bij de adoptant thuis gebracht.

Welke kosten komen daar nog bij?

Je moet er rekening mee houden dat de kittens nog wel gesteriliseerd moet worden na ongeveer 6 maanden. De kosten variëren per dierarts, maar houd rekening met €75,- voor een kater en €150,- voor een poes. Verder heb je uiteraard kosten aan voeding, kattenbakvulling, kattenspeeltjes, krabpaal, medische kosten, etc. Verdiep je daarom goed in het houden van een kat als huisdier, voordat je voor adoptie kiest.