Reviews

Laat jouw reactie achter


Reacties van anderen

juni 24, 2024

Wij hebben 2 kittens geadopteerd en we zijn echt super tevreden hoe het is gegaan. Je kan merken dat Karin echt hart heeft voor de dieren en de kittens zijn al super goed gesocialiseerd en het zijn echte lieverds. Wij zijn Karin ontzettend dankbaar voor de goede zorgen en raden het echt aan voor mensen die op zoek zijn naar kittens om hier eens kennis te maken, bedankt!

Simone en Maurits
mei 13, 2024

Sinds zaterdag wonen er twee super lieve sociale nieuwsgierige kittens bij ons.

Nadat we ze op de website hadden zien staan heb ik direct gereageerd.

Karin is heel vriendelijk en nodige ons uit te komen kennismaken. Wat een gastvrijheid en groot (katten) hart! Het is bewonderenswaardig hoe zij zich voor deze katten inzet. Met als resultaat een fantastische start voor de kittens en opvang van de poezen en katten. Chapeau!

Eva
mei 13, 2024

We hebben geen kittens maar de moederpoes geadopteerd die met haar kittens bij Karin terecht gekomen was. Met een druk gezin (3 kids van 7, 10, en 14) is niet elke poes geschikt om bij ons te komen wonen. Na een eerste telefonische kennismaking zijn we met hele gezin naar Karin toegegaan om uitgebreid kennis te maken. Daar merkte we meteen al dat Millie heel liefdevol was opgevangen. En niet onbelangrijk, dat Millie niet onder indruk was van de drukte van de kids. Ze kwam steeds naar ons toe, op zoek naar een aai. We weten weinig van haar achtergrond maar het is duidelijk dat ze in haar eerdere leven ook veel liefde heeft gekregen.

We moesten even wachten totdat de kittens oud genoeg waren om geadopteerd te worden en daarna was Karin ook nog flexibel om rekening te houden met de mei-vakantie. Het is het wachten dubbel en dwars waard geweest. Karin heeft ons nog goede tips gegeven over voer en kattengrit en het hele proces is heel soepel verlopen. We zijn heel blij met Millie!

Dank voor alle goede zorgen, Karin! We zijn blij dat we na een lange zoektocht naar de juiste poes bij jou uitgekomen zijn.

Elfride
november 20, 2023

Een groot compliment aan Karin die op fantastische professionele wijze poezen, katten en kittens opvangt en verzorgt, in afwachting van een nieuw thuis.

Het was, na twee jaar kattenloosleven, weer tijd voor een nieuwe jonge poes.. Of eigenlijk twee jonge poezen. Of nog beter, broer en zus. Via Stichting Verhuisdieren kwamen de kittens June en Jacky vrij snel in beeld. Wat een snoezen van poezen, precies wat we zochten! Zodoende kwamen we in contact met Karin, poezenpleegmoeder pur sang. Echter, Karin geeft niet zomaar ‘haar’ kittens aan de eerste de beste enthousiasteling mee. Gelukkig kwamen wij door de eerste ronde. Niet alleen de poezen krijgen bij Karin zorgzame aandacht. Ook wij kregen een warm onthaal. Met de kittens die in een prettige, sfeervolle en vooral ook schone leefruimte vertoefden, klikte het. Na keuring, chippen en vaccinaties werden de kittens keurig thuis bezorgd, inclusief een zorgvuldig samengesteld ‘beginnerspakket’. Mét verrassing…… Klasse Karin!

Annèt
november 20, 2023

Wij hebben super leuke kittens geadopteerd. De kittens waren goed verzorgd en al erg netjes opgevoed!

Het contact en het adoptieproces verliepen erg fijn.

Zeker een aanrader!

Kevin