Reviews

Laat jouw reactie achter


Reacties van anderen

november 20, 2023

Een groot compliment aan Karin die op fantastische professionele wijze poezen, katten en kittens opvangt en verzorgt, in afwachting van een nieuw thuis.

Het was, na twee jaar kattenloosleven, weer tijd voor een nieuwe jonge poes.. Of eigenlijk twee jonge poezen. Of nog beter, broer en zus. Via Stichting Verhuisdieren kwamen de kittens June en Jacky vrij snel in beeld. Wat een snoezen van poezen, precies wat we zochten! Zodoende kwamen we in contact met Karin, poezenpleegmoeder pur sang. Echter, Karin geeft niet zomaar ‘haar’ kittens aan de eerste de beste enthousiasteling mee. Gelukkig kwamen wij door de eerste ronde. Niet alleen de poezen krijgen bij Karin zorgzame aandacht. Ook wij kregen een warm onthaal. Met de kittens die in een prettige, sfeervolle en vooral ook schone leefruimte vertoefden, klikte het. Na keuring, chippen en vaccinaties werden de kittens keurig thuis bezorgd, inclusief een zorgvuldig samengesteld ‘beginnerspakket’. Mét verrassing…… Klasse Karin!

Annèt
november 20, 2023

Wij hebben super leuke kittens geadopteerd. De kittens waren goed verzorgd en al erg netjes opgevoed!

Het contact en het adoptieproces verliepen erg fijn.

Zeker een aanrader!

Kevin
oktober 11, 2023

Ik heb 2 kittens van Karin overgenomen, ze zijn super lief en super sociaal. Ik merk aan de kittens dat Karin ze veel liefde heeft gegeven, Karin heeft tijd en energie in opvoeding gestoken, waardoor ik nu super lieve kittens heb.

Ze zijn door Karin perfect opgevangen, ze komen altijd naar me toe, houden van knuffelen en spelen heel lief.

Betere opvang dan bij Karin bestaat er niet.

Ik ben erg blij met de 2 kittens.

Bianca
september 27, 2023

Ik was aan het kijken voor een nieuwe kat of kittens na dat mijn andere Kat na 18 jaar ingeslapen was een aantal maanden geleden. zag ik een prachtig rood katertje langs komen met een verhaal die even binnen kwam omdat ik mijn vorige kat ook zo had gevonden. Ik was gelijk verliefd op dit prachtige mannetje. Bij Karin langs gegaan om te kijken het voelde super goed wat een fijne mensen echte dieren vrienden met een groot hart voor dieren op alle fronten alles was super verzorgd en netjes voor elkaar. De kittens zagen er super gezond uit en hadden echt interesse in ons zeer goed gesocialiseerd. Na anderhalf week werd de kleine man gebracht volgens afspraak met een mandje vol spulletjes voor de kitten

Hij gaat netjes op de bak en is mens gericht en heel lief goed Gesocialiseerd kitten. We zijn heel erg blij met het beestje hij slaap de hele nacht rustig door.

We hadden ons geen beter kitten kunnen wensen. Karin en Mike super bedankt 🙏

Angelique en Ronald
september 8, 2023

We hebben 2 kittens van Karin overgenomen. Ze zijn echt super sociaal en precies wat je wilt als je denkt aan gezellige katten! Ze begroeten je als je binnenkomt, spelen gezellig samen en komen knuffelen bij je. Onze kinderen spelen heel veel met ze. Ze zijn zindelijk en goed opgevoed. Perfecte plek om een leuke kitten te vinden!

Sarah en Freek