Kittens

Wij plaatsen geen kittens alleen

De kittens worden door ons bijna altijd in koppels geplaatst, omdat ze van elkaar belangrijke sociale vaardigheden leren en samen spelen. Hun overvloedige energie vinden een uitlaatklep in gezamenlijke activiteiten. Alleen zijn kan leiden tot verveling, eenzaamheid en gedragsproblemen. Uiteraard kunnen er uitzonderingen zijn, dus neem gerust contact om de mogelijkheden te bespreken.

Deze kittens zijn beschikbaar

Er zijn nu nog geen kittens beschikbaar, maar er komen binnenkort wel kittens.
Hou de website in gaten!

Deze kittens zijn gereserveerd

Gaia & Ava

Wij zijn Gaia en Ava, twee kittens die op zoek zijn naar een liefdevol thuis waar we voor altijd kunnen blijven. We zijn geboren op 19 februari en vanaf 4 mei zijn we klaar om naar ons nieuwe huis te verhuizen.

Ava is een echte knuffelaar. Ze komt meteen naar je toe zodra ze je ziet en speelt graag en brengt een hoop vreugde met zich mee.

Gaia is wat rustiger van aard, maar als ze  eenmaal los is wordt er flink op los gespeeld. We zijn ook gewend aan andere katten en rustige honden.

Voor ons nieuwe thuis zoeken we een veilige omgeving waar we binnenkatjes kunnen blijven. Een afgezet balkon of tuin waar we niet over de schutting kunnen is ook mooi, want veiligheid staat bij ons op nummer één!

Als je denkt dat jij de perfecte match bent voor ons, stuur dan een uitgebreide e-mail naar adoptiekittensmn@gmail.com waarin je wat vertelt over jezelf, je leef-, werk- en woonsituatie. Wij verblijven momenteel in Hollandsche Rading, vlak bij Hilversum.

We kijken er naar uit om ons nieuwe thuis te vinden en samen een gelukkig leven te leiden. Hopelijk tot snel!

Sorry… deze kittens zijn al geadopteerd

Moederpoes Sokje

Zondag 3 september is Sokje bevallen van 3 kittens. Deze kittens & Sokje komen begin december beschikbaar voor adoptie.
De moeder is zeer sociaal en verzorgt de kleine kittens goed. Ze is een lapjeskat, maar met bijzondere kleuren en tekening. De moeder en de kittens komen van een gezin die altijd goed voor ze hebben gezorgd. Door omstandigheden zijn deze katjes afgestaan en binnenkort beschikbaar voor adoptie.

Mylio & Denzel

Travis & Tyler

Amala & Olive

Mimi & Ice